Your Beauty – Our Duty

About Art Touch

Kort om mig och min passion för skönhet – Grunden till Art touch!

Mitt namn är Amir och jag är från Syrien ursprungligen. Jag talar lite svenska och god engelska samt arabiska, vilket är mitt modersmål.

Jag är en permanent makeupartist sedan 2004 med min morbror Maxim som är än idag en av de mest kända och erfarna tatuerare i Mellanöstern. Hans skönhetssalong är en av de första som introducerade ”Permanent Makeup”. Med andra ord, så finns det i blodet.

Jag har arbetat i både Libanon och Syrien innan jag flyttade till Dubai under 2010, där jag började fördjupade mina kunskaper och erfarenheter till att idag vara en expert inom tatueringskonst.

Jag flyttade till Sverige sommaren 2014 och fortsatte min passion för permanent makeup på studion ”Creative Makeup” i Uppsala, där jag lärde mig otroligt mycket dem och som dessutom var en stor inspiration genom att ge mig möjligheten att arbeta tillsammans med dem och byta erfarenheter.

Efter erfarenhet från olika delar av världen, tusentals tatueringar och korrektioner samt interaktioner med människor i olika åldrar som har olika färger och ansikten, kan jag lova dig som kund den bästa skräddarsydda tatueringen efter dina behov och din kropp.

Vi på Art touch kommer kunna presentera den bästa fusionen mellan den europiska elegansen och den kraftiga äktheten av Mellanöstern. Vi värnar samtidigt om din trygghet och att du ska känna dig så säker som möjlig med dina val avseende stilen, färgen samt storleken.

Tatueringsmaskinen och nålen är mina bästa vänner och jag ser dessa som en del av mina händer, och du behöver inte känna någon oro för smärta när jag tatuerar.